Logo Kuppens Budel
(   0495-491281
home projecten kwaliteit nieuws vacatures contact
Een totaalpakket dat is wat wij u bieden!

Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld: even snel een vracht van A naar B vervoeren. De praktijk is soms anders, zeker als het om exceptioneel transport of vervoer van staal gaat.

 

Vaak is de lading net even te hoog, te breed of te zwaar, toch wordt verwacht dat de lading op tijd op zijn bestemming komt.

 

Met ons veelzijdig wagenpark verzorgen we iedere vorm van (speciaal) transport. Of het nu gaat om open of gesloten transport, onze diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare gestuurde opleggers kunnen bijna alles vervoeren.

 

Voor het vervoer van constructies maken we gebruik van opleggers die uitschuifbaar zijn tot een maximale laadvloerlengte van 40 meter.

Het hebben van een veelzijdig wagenpark alleen is niet voldoende, door de jarenlange praktijkervaring van onze chauffeurs komt de lading op tijd, veilig en verantwoord aan op zijn bestemming.

 

Kuppens ontzorgd en regelt alle vergunningen die noodzakelijk zijn om u transport te kunnen verzorgen. Indien noodzakelijk zorgen we, in samenspraak met (lokale) overheden, voor de ontheffingen in binnen- en buitenland. Indien de situatie daarom vraagt wordt er met gecertificeerde begeleiding gereden.

 

Opdrachtgevers rekenen op directe ondersteuning en advies en dat is de kracht van Kuppens.

Transport:
- Speciaal transport (zwaar en/of uitzonderlijke afmetingen)
• Staal
• Prefab beton
- Nationaal
- Internationaal
- Open en gesloten transport
- Machine transport
- Container transport
- Kieper transport

 

Advies
- Begeleiding
- Ontheffingen
- Vergunningen
- Offerte uitbrengen

 

Ontzorgen
- Samenwerken - overleg
- Leveren totaalpakket
- Een aanspreekpunt
- 24/7 bereikbaar

 

Uitvoering
- Planning
- Het juiste materieel op de juiste plaats
- Modern materieel

 

Nazorg en garantie
- Kwaliteit
- Continuïteit
- Beheersbaarheid
- Betrouwbaarheid


Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor meer informatie

(   0495-491281
*   MAIL ONSGloed nieuwe Volvo, voor alle transporten.


Speciaal transport Onze gediplomeerde chauffeurs zijn kundig op het gebied van speciaal transport, het vervoer van goederen die niet op of in een normale vrachtwagen geladen kunnen worden vanwege het feit dat de lading te hoog, te breed, te lang of te zwaar is.


Lengte transport Wat de omvang van uw zending ook is, wij vervoeren het! Met onze uitschuifbare (semi-) diepladers kunnen wij lengte goederen tot 40 meter laadvloerlengte vervoeren.


Prefab en staal transport Het transport van prefab en staal is één van onze kernactiviteiten, het wagenpark van Kuppens is geschikt om staal, buizen, rvs, prefab beton- en buiscomponenten te vervoeren.


Open en gesloten transport Afhankelijk van de te vervoeren lading wordt er keuze gemaakt tussen een open en een gesloten oplegger, sommige vrachten wil je namelijk beschermen tegen weersinvloeden.


Waar u op kunt vertrouwen: • Snelheid en flexibiliteit; • De best denkbare service; • Het gemak dat alles voor u wordt geregeld; • Een samenwerking met een zeer professionele en ervaren partnerGebr. J. en W. Kuppens BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Infra BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Grondbank BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Gebr. J. en W. Kuppens BVBA
Keunenlaan 13
3930 Hamont-Achel
tel. 011-441797
e-mail: info@kuppensbudel.nl