Logo Kuppens Budel
(   0495-491281
home projecten kwaliteit nieuws vacatures contact
Reconstructie van de Grootschoterweg te Budel-Schoot


Feestelijk opening Grootschoterweg Budel Schoot


Buitengewoon Schoot

05-04-2014

Vandaag de feestelijke opening van de Grootschoterweg. De Stichting Dorpsplatform Budel- Schoot heeft onder leiding van Leonie Bruggink van der Steen een gezellig programma opgesteld welke in het tekening staat van de opening van de Grootschoterweg. Het begint allemaal om 16:00 uur op het kerkplein, daar zal Pastoor Cornelissen een officiële handeling verrichten. Daarna zal men op de fiets en wandelend onder begeleiding van "Goe Zat" naar het Vogelsplein gaan voor de onthulling van ?????????. Na deze activiteit gaat men door naar het Stationsplein waar Wethouder Beerten de laatste officiële handeling zal verrichten. Ook "Schootitief" zal haar stem laten horen. Onder het genot van een hapje en een drankje zal het geheel om 18:00 uur worden afgesloten. Het beloofd een mooi spectakel te worden. Kom gerust even een kijkje nemen, het wordt door de organisatie zeker gewaardeerd.


28-03-2014

Wij zijn momenteel druk bezig met het aanbrengen van het StreetPrint, omdat de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen dan was voorzien gaan wij de komende week door met deze werkzaamheden. De busroute blijft omgeleid worden via de Hamonterweg.


17-03-2014

Opmaandag 24 maart a.s. starten wij met het aanbrengen van StreetPrint over het laatste gedeelte van de Grootschoterweg. Deze werkzaamheden zullen afhankelijk van de weersomstandigheden een week gaan duren. I.v.m. deze werkzaamheden en voor de veiligheid van onze medewerkers zal het doorgaande verkeer en de busroute omgeleid gaan worden via de Hamonterweg, zoals tijdens de kermis. Het betreft hier het gedeelte van de Kringloopwinkel tot aan het kruispunt bij de Plus. Tijdens deze werkzaamheden zijn aanwonende beperkt bereikbaar.


21-12-2013

Na vier maanden hard en intensief werken, hebben wij de Grootschoterweg en de Dwarsstraat weer open kunnen stellen voor het verkeer. De bus route is weer teruggezet naar de oude situatie. Helaas heeft het project vertraging opgelopen door de noodzakelijke werkzaamheden van Brabant Water. Dat wij de weg opengesteld hebben, betekent niet dat alle werkzaamheden afgerond zijn. De nog uit te voeren werkzaamheden pakken wij 6 januari 2014 weer op. Dit zal voor de aanwonenden nog wel enige overlast bezorgen, maar wij proberen dit tot een minimum te beperken. Uiteraard zijn wij wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Als deze gunstig zijn, zal het geheel snel afgehandeld kunnen worden. Voor het aanbrengen van de StreetPrint zijn wij zeer afhankelijk van de buitentemperatuur, het moet dan minimaal 12 graden Celsius zijn. Voor deze werkzaamheden zal het doorgaand verkeer nog tijdelijk beperkt moeten worden omgeleid. De directiekeet op het Stationsplein is tijdelijk door ons weggehaald en zal op 6 januari terug worden geplaatst, zodat u daar weer dagelijks tussen 16:00 en 17:00 uur terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar onder telefoonnummer 491281.


Mede namens onze medewerkers danken wij alle Schotenaren voor de medewerking en het begrip tijdens onze werkzaamheden aan de Grootschoterweg en aan de Dwarsstraat. Mede dankzij de medewerking van de aanwonenden van de Grootschoterweg en de Dwarsstraat is het hele werk voor ons perfect verlopen. Voor de komende feestdagen wensen wij u prettige Kerstdagen en een fijne jaarwisseling.


17-12-2013

Woensdag 18 en donderdag 19 december wordt het laatste gedeelte van de Grootschoterweg geasfalteerd. De streetprint wordt i.v.m de koude weersomstandigheden later aangebracht. De trottoirs zijn klaar, de overige bestratingen worden direct na de kerstvakantie afgewerkt. De omleidingsroute voor de bus wordt m.i.v. zaterdag 21 december opgeheven. I.v.m. de nog uit te voeren werkzaamheden en de veiligheid voor onze medewerkers zal de busroute m.i.v. 5 januari 2014 weer omgeleid worden via de Hamonterweg zoals tijdens de Kermis.


05-12-2013

Op vrijdag 6 december wordt het laatste gedeelte van de Grootschoterweg de asfalt verwijderd. Dit betekent dat het weggedeelte tot het kruispunt met het Stationsplein en de Parallelweg niet meer toegangkelijk is. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd


03-12-2013

Op woensdag 4 december wordt het gedeelte van de Grootschoterweg tot huisnummer 155 verder uitgebroken. Dit betekent dat er dan geen gebruik kan worden gemaakt van dit weggedeelte en de parkeerplaatsen. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd


28-11-2013

Op vrijdag 29 november wordt het gedeelte van de Grootschoterweg tot huisnummer 142 en huisnummer 149 verder uitgebroken. Dit betekent dat er dan geen gebruik meer gemaakt kan worden van dit weggedeelte en de parkeerplaatsen. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd


21-11-2013

Als de weersomstandigheden het toelaten gaan wij een gedeelte van de Grootschoterweg asfalteren op maandag 25 november 2013. Dit betekent dat het weggedeelte vanaf de kruising Grootschoterweg – Dwarstraat en de Pater Ullingsstraat tot aan Cafe “De Sport” vanaf vrijdagmorgen 7:00 uur geheel zal worden afgesloten voor het verkeer. Vanaf dat moment kunt u geen gebruik meer maken van dit weggedeelte en de parkeerplaatsen. Ook het weggedeelte van het Stationsplein naar cafe “De Sport” moet a.s. maandag i.v.m. de aanvoer van asfalt geheel vrij blijven. Wij begrijpen dat dit zeer lastig voor u is maar vragen toch uw begrip en uw medewerking. Onze medewerkers zijn druk bezig met de laatste handelingen om dit vak klaar te hebben voor a.s. maandag. Vanaf dinsdagmorgen kunt u weer, hetzij beperkt, gebruik maken van dit vak. I.v.m. het nog aan te brengen Streetprint kan de weg nog niet volledig worden opengesteld. De verwachting is dat het aanbrengen van het Streetprint klaar is op vrijdag 29 november 2013, op dat moment zal het bovengenoemd vak voor het verkeer worden opengesteld. Omdat de werkzaamheden zo ver gevorderd zijn, zal de omleidingsroute voor de bus gewijzigd worden vanaf 2 december 2013. De bus gaat dan gebruik maken van de omleidingsroutes die ook gereden wordt tijdens de kermis in Budel – Schoot, nl. de Grootschoterweg – Pater Ullingsstraat en de Hamonterweg. De tijdelijke bushaltes op Klein Schoot en de Parallelweg worden zondagavond omgezet naar de oude bushalte nabij Grootschoterweg 53 en de Hamonterweg na het Stationsplein. Als u vragen of opmerkingen heeft kom gerust even langs bij onze directiekeet tegenover de Plus, wij zijn daar dagelijks aanwezig tussen 16:00 en 17:00 uur of u kunt even bellen met Arjan Kuppens hij is bereikbaar onder telefoonnummer 583825. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd.


15-11-2013

Vrijdag 15 en zaterdag 16 november wordt het gedeelte van Grootschoterweg huisnummer 126 t/m huisnummer 136 verder uitgebroken. Dit betekent dat er dan geen gebruik meer gemaakt kan worden van dit weggedeelte en de parkeerplaatsen. Het parkeerterrein van cafe "De sport" is dan niet meer bereikbaar. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd.


11-11-2013

Dinsdag 12 november wordt het gedeelte van Grootschoterweg huisnummer 126 t/m huisnummer 128 verder uitgebroken. Dit betekent dat er dan geen gebruik meer gemaakt kan worden van dit weggedeelte en de parkeerplaatsen. De parkeerplaats van Cafe "De Sport" blijft vanuit de Plus bereikbaar. Het rechterweggedeelte van het Vogelsplein (Grootschoterweg tot aan de Lambertusstraat) wordt voor het doorgaand verkeer afgesloten. De aanwonende van het Vogelsplein kunnen hier wel gebruik van blijven maken. Via deze weg zijn de winkels aan de Grootschoterweg bereikbaar. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd.


01-11-2013

Maandag 4 november wordt het gedeelte van Grootschoterweg huisnummer 108 t/m huisnummer 122 verder uitgebroken. Dit betekent dat er dan geen gebruik meer gemaakt kan worden van dit weggedeelte, de parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen achter de Reinder. Het rechterweggedeelte van het Vogelsplein (Grootschoterweg tot aan de Lambertusstraat) blijft voor het doorgaand verkeer open. Voor het parkeren van auto's kunt u gebruikmaken van de parkeerplaatsen op het Vogelsplein. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid op het Kerkplein. De aanwonende zijn per brief geïnformeerd.


26-10-2013

Op maandag 28-10-2013 wordt de deklaag gedraaid op het vak Grootschooterweg 89 tot het kruispunt Grootschoterweg / Dwarsstraat / Pater Urlingsstraat. Daarnaast wordt er verder gegaan met de werkzaamheden m.b.t. het kerkplein. 


Planning werkzaamheden aan waterleiding door Brabant Water

In week 44 van huisnummer 140 t/m 150

Maandag 28-10 voorgraven HL tot Grootschoterweg 148

Dinsdag 29-10 koppelen HL Grootschoterweg 138 tot 148 bewoners zonder water

Woensdag 30-10 HL tot Grootschoterweg 152

Donderdag 31-10 HL Grootschoterweg 148 tot 152 bewoners zonder water

Vrijdag 01-11 afwerken Grootschoterweg


Planning werkzaamheden aan waterleiding door Brabant Water

In week 43 van huisnummer 132 t/m 140. Maandag 21-10-2003 Voorgraven HL Grootschoterweg 133. Dinsdag 21-10-2013 Koppelen HL Grootschoterweg 126 tot 133 Bewoners zitten dan zonder water. Woensdag 23-10-2013 Voorgraven HL. Donderdag 24-10-2013 Koppelen HL Grootschoterweg 133 tot 135. Bewoners zonder water. Vrijdag 25-10-2013 Afwerken werkzaamheden van dit vak


19-10-2013

De afgelopen donderdag en vrijdag is de asfalt aangebracht in de Dwarsstraat en een gedeelte van de Grootschoterweg. De komende maandag en dinsdag worden het kruispunt Grootschoterweg - Dwarsstraat en de trottoirs van de Dwarsstraat bestraat. Zodra deze bestrating is aangebracht kunnen de Dwarsstraat en de kruising Grootschoterweg weer open voor het verkeer. Daarnaast gaan de werkzaamheden aan de Grootschoterweg richting Stationsplein door. Omdat de werkzaamheden vertragingen hebben opgelopen door de werkzaamheden van Brabant Water is besloten om de geplande fases op te splitsen in kleinere vakken.


Planning werkzaamheden aan waterleiding door Brabant Water

Week 42 14 t/m 18 Oktober 2013 Werkzaamheden Grootschoterweg tussen de huisnummers 122 t/m 132 Week 43 21 t/m 25 Oktober 2013 Werkzaamheden Grootschoterweg tussen de huisnummers 132 t/m 140 Week 44 28 Oktober t/m 1 November 2013 Werkzaamheden Grootschoterweg tussen de huisnummers 140 t/m 150 Week 45 4 t/m 8 November 2013 Werkzaamheden Grootschoterweg tussen de huisnummers 150 en de kruising Stationweg / Hamonterweg Deze planning is onder voorbehoud van weersinvloeden en kwaliteit van het drinkwater dat na de werkzaamheden wordt bemonsterd.


7-10-2013

Omdat de werkzaamheden in de Dwarsstraat zo ver gevorderd zijn, gaan wij op 8 oktober verder met de derde fase. De voorgenomen fasering zal vanaf nu in kleinere fases worden uitgevoerd, zodat aanwonenden geen onnodige overlast ondervinden. De betreffende aanwonenden zullen tijdig middels een brief op de hoogte worden gesteld.

Om de voortgang van onze werkzaamheden te waarborgen, hebben wij extra medewerkers ingezet en onze werktijden verruimd; ook op zaterdag zal er worden gewerkt.

De planning is dat de Dwarsstraat en het kruispunt Grootschoterweg in week 43 voor verkeer worden opengesteld. Wij verwachten dat eind week 45 de Grootschoterweg ter hoogte van huisnummer 84 tot de kruising Grootschoterweg / Dwarsstraat / Pater Urlingsstraat, inclusief het kerkplein, opengesteld kan worden voor verkeer. 

 

3-10-2013

I.v.m. het uitlopen van onze werkzaamheden zijn wij niet verder gegaan met de derde fase, kruising Grootschoterweg / Dwarsstraat / Pater Urlingsstraat tot aan Vogelsplein. Dit om overlast te beperken.

 

2-10-2013

De voorgenomen planning wordt niet gehaald, omdat het vervangen van de waterleiding meer werk en tijd in beslag neemt dan Brabant Water had voorzien. Kuppens Infra BV zet alle middelen in om de uiteindelijke opleveringsdatum te halen.

 

30-09-2013

De werkzaamheden van Kuppens Infra BV vorderen gestaag. Het vernieuwde riool is reeds in gebruik genomen. Daarnaast is men volop bezig met het aanbrengen van de nieuwe funderingslaag. 

 

 23-09-2013

Gestart met het aanbrengen van betonbanden en de gebakken klinkers.

 

16-09-2013

De werkzaamheden zijn in de afgelopen week zover gevorderd dat het kruispunt Grootschoterweg - Dwarsstraat op de schop gaat. 

Dit houdt in dat de Dwarsstraat vanaf de Grootschoterweg tot aan de Sint-Lambertusstraat met ingang van vandaag voor doorgaand verkeer is afgesloten. De bewoners van de Dwarsstraat zijn hierover geïnformeerd. 

 

09-09-2013

Afgelopen week is er weer hard gewerkt aan het vervangen van het bestaand riool. De werkzaamheden lopen volgens planning. Het communicatieplan dat is opgezet door Kuppens Infra BV functioneert goed.

 

03-09-2013

De eerste rioleringsput en buizen zijn geplaatst.

 

29-08-2013

De informatieavond in de Reinder werd druk bezocht. De aanwezigen lieten zich goed informeren over de werkwijze, de wegomleidingen, de bereikbaarheid en de planning. Er zijn interessante vragen gesteld en opmerkingen gemaakt, welke wij mee zullen nemen in de uitvoering van onze werkzaamheden.

 

Belangrijke zaken op een rij:

De bushalte ter hoogte van het Vogelsplein wordt tijdelijk verplaatst naar de hoek Klein-Schoot – Past.Verbakelstraat. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Busbedrijf Hermes;

Voor de omleidingen, klik rechts 

Het werk wordt in fases uitgevoerd, voor de planning, klik rechts

Bedrijven, de Reinder en de Kerk blijven bereikbaar;

De veiligheid voor de leerlingen van basisschool de Wereldwijzer wordt veiliggesteld in samenwerking met de school en de brigadiers;

Er vindt een inventarisatie plaats naar mindervalide en hulpbehoevende personen, zodat deze groep niet beperkt wordt in hun mobiliteit;

Voor vragen en opmerkingen kunt u op werkdagen tussen 16:00 en 17:00 uur terecht in de directiekeet die geplaatst wordt tegenover Plus Dennis van Moorsel aan de Parallelweg.

 

22-08-2013

Kuppens Infra BV start 2 september 2013 met de herinrichting aan de Grootschoterweg te Budel-Schoot. Op donderdag 29 augustus om 19.30 uur vond  voor de aanwonenden en andere geïnteresseerden een informatieavond in de Reinder te Budel-Schoot plaats. Op deze avond zijn de werkwijze, planning en wegomleidingen nader toegelicht.terug naar projectoverzicht

Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor meer informatie

(   0495-491281
*   MAIL ONS
Gebr. J. en W. Kuppens BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Infra BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Grondbank BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Gebr. J. en W. Kuppens BVBA
Keunenlaan 13
3930 Hamont-Achel
tel. 011-441797
e-mail: info@kuppensbudel.nl