Logo Kuppens Budel
(   0495-491281
home projecten kwaliteit nieuws vacatures contact
Weert On Stage

Op 15 maart jl vond de tweede editie van Weert on Stage plaats in het Franciscus huis te Weert. Gedurende het beroepenfeest konden VMBO-leerlingen kennis maken met verschillende ondernemingen en beroepen. Doel was het maken van een afspraak voor een doe-dag. Het thema was "ALLES MAG JE WORDEN. BEHALVE ONGELUKKIG. BELOOFD?" Kuppens Infra was opzoek naar loader- en kraanmachinisten en grondwerkers. Uiteindelijk hebben we afspraken kunnen maken met vier enthousiaste leerlingen die graag, loader- en kraanmachinist, planning transport en monteur wilden worden. Op 15 april jl hebben de leerlingen ons bedrijf bezocht en hebben we hun aan het werk gezet. Dit leidde na afloop op enthousiaste reactie, zoals "de doe dag was top". Op naar de volgende editie.

terug naar nieuwsoverzicht

Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor meer informatie

(   0495-491281
*   MAIL ONSGloed nieuwe Volvo, voor alle transporten.


Speciaal transport Onze gediplomeerde chauffeurs zijn kundig op het gebied van speciaal transport, het vervoer van goederen die niet op of in een normale vrachtwagen geladen kunnen worden vanwege het feit dat de lading te hoog, te breed, te lang of te zwaar is.


Lengte transport Wat de omvang van uw zending ook is, wij vervoeren het! Met onze uitschuifbare (semi-) diepladers kunnen wij lengte goederen tot 40 meter laadvloerlengte vervoeren.


Prefab en staal transport Het transport van prefab en staal is één van onze kernactiviteiten, het wagenpark van Kuppens is geschikt om staal, buizen, rvs, prefab beton- en buiscomponenten te vervoeren.


Open en gesloten transport Afhankelijk van de te vervoeren lading wordt er keuze gemaakt tussen een open en een gesloten oplegger, sommige vrachten wil je namelijk beschermen tegen weersinvloeden.


Waar u op kunt vertrouwen: • Snelheid en flexibiliteit; • De best denkbare service; • Het gemak dat alles voor u wordt geregeld; • Een samenwerking met een zeer professionele en ervaren partnerGebr. J. en W. Kuppens BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Infra BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Grondbank BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Gebr. J. en W. Kuppens BVBA
Keunenlaan 13
3930 Hamont-Achel
tel. 011-441797
e-mail: info@kuppensbudel.nl