Logo Kuppens Budel
(   0495-491281
home projecten kwaliteit nieuws vacatures contact
Primeur! Nieuwe Komatsu PC210LCi-11

Kuppens Infra is de eerste onderneming in Nederland in het bezit van de nieuwe Komatsu PC210LCi-11 graafmachine uitgerust met het - intelligent Machine Control – besturingssysteem. Dit stelt de machinist in staat zich op de efficiënte verplaatsing van de last te concentreren, zonder vrees om te diep te graven of een voorwerp aan de oppervlakte te raken.

Het nieuwe model is op dit ogenblik de enige, hydraulische graafmachine op de markt die semi-automatisch werkt.

 

Komatsu kantelbak

De PC210LCi is uitgerust met de Komatsu kantelbak die de bakhoek in real time afstemt op het semi-automatisch te bewerken oppervlak. Deze bak maakt gebruik van stroke sensing kantelcilinders voor een precieze positionering. De flexibiliteit van de intelligente graafmachine wordt er aanzienlijk door versterkt, wat het mogelijk maakt complexe oppervlakken te bewerken zonder de machine constant te moeten verplaatsen.

 

Automatische graafbediening in realtime

De intelligente besturing waarmee de graafmachine is uitgerust, verhindert automatisch dat de bak dieper graaft dan de parameters die in de monitor werden ingegeven. Bovendien handhaven de bedieningsfuncties de positionering van de snijrand van de bak met de graafarm en het werkoppervlak, dat alles in realtime. De situatie wordt permanent op het scherm weergegeven.

 

Integratie van het intelligente iMC-systeem

Het iMC – intelligent Machine Control-systeem is volledig in de machine ingebouwd. Dit systeem omvat stroke sensing cilinders voor de giek, graafarm en bak. Voor het begin van het werk wordt een digitaal model van het terrein geprogrammeerd dat een complete beschrijving geeft van de uit te voeren opdracht. Het GNSS (Global Navigation Satellite System) positioneringssysteem, van zijn kant, verbetert de precisie van de handelingen en de realtime positionering van de machine.terug naar nieuwsoverzicht

Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor meer informatie

(   0495-491281
*   MAIL ONSNatuurbouw en cultuurtechnisch grondverzet zoals aanleg van poelen, vijvers en meren.Gebr. J. en W. Kuppens BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Infra BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Kuppens Grondbank BV
Meemortel 59
6021 AD Budel
tel. 0495-491281
e-mail: info@kuppensbudel.nl
Gebr. J. en W. Kuppens BVBA
Keunenlaan 13
3930 Hamont-Achel
tel. 011-441797
e-mail: info@kuppensbudel.nl